Coșul este gol

Termeni si conditii
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Var Service SRL poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila.
Vizitarea periodică a acestei pagini vă oferă posibilitatea de a lua la cunoştinţă orice modificare survenită cu privire la aceşti termeni şi condiţii, dumneavoastră fiind unicii răspunzători de cunoaşterea şi conformarea la noile prevederi şi modificări ce pot apărea. În caz de neconformare, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă aceşti termeni şi condiţii de utilizare sau orice alte prevederi relevante din legislaţia în vigoare.

1. Informatii personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa completarea rubricii: Formularul de Comanda. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Completand formularul va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda comanda dumneavoastra.
2. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre Var Service SRL pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul Var Service SRL, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Var Service SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Var Service SRL.
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
Var Service SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Str.Hortenziei Nr.7,.Brasov, Romania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
Var Service SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere Var Service SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere Var Service SRL sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Var Service SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. dreptul de a cere Var Service SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
e. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.tunsgazon.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.tunsgazon.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.tunsgazon.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA LEGALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
3. Copyright
Var Service SRL declara pe propria raspundere faptul ca intreg continutul de pe site-ul sau www.tunsgazon.ro este original si ca toate resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autor, www.tunsgazon.ro va pune la dispozitie adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Intregul continut al site-ului www.tunsgazon.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Var Service SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Var Service SRL a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.
4. Accesul la site
Var Service SRL garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. Var Service SRL declara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.tunsgazon.ro, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale Var Service SRL, proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.tunsgazon.ro.
5. Descrierea produselor
Var Service SRL declara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil..
Var Service SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. Var Service SRL va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans - fara a fi primit o confirmare a comenzii - vor fi rambursate de catre Var Service SRL in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care Var Service SRL nu poate onora comanda confirmata.
Cu acordul consumatorului .Var Service SRL poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre Var Service SRL a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de Var Servicer SRL, produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz in care orice cumparator poate renunta la achizitie. Var Service SRL declara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului www.tunsgazon.ro - si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.. Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii marcii.. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website. Var Service SRL nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.
Var Service SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora - si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorii nostri. 
Valoarea maxima a obligatiilor companiei Var Service SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Var Service SRL de la acest client.
Var Service SRL nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Var Service SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Var Service SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.
6. Preturi
Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA si taxa verde (daca este aplicabila produselor comandate). Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii, pret la care se adauga si costurile de livrare ,daca este cazul. 

In cazul in care pretul sau alte detalii referitoare la produs au fost afisate gresit, inclusiv din cauza facptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea produsa, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
Lansarea unei comenzi presupune doar confirmarea de inregistrare a acesteia in cadrul platformei tunsgazon.ro, acceptarea acesteia, disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare conform informatiilor aparute pe pagina de comanda se vor confirma telefonic sau pe email de catre reprezentantii tunsgazon.ro la confirmarea comenzii.
Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.tunsgazon.ro. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.
Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.
7. Livrarea produselor
Var Service SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.
Livrarea se face in intervalul de 2-3 zile maxim de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Var Service SRL.Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptatata de Var Service SRL.
Var Service SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Var Service SRL care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.
Var Service SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.
8. Plata produselor
Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.
Var Service SRL isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.
Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre Var Service SRL la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului.
In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.
Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.
Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
In situatia in care se plateste un avans iar produsele nu se mai ridica de catre dvs din motive ce nu tin de Var Service SRL , avansul nu va mai fi restituit.
Metodele de plata disponibile pe site-ul www.tunsgazon.ro sunt ,plata in numerar la livrare,ramburs .
Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii. 
Pentru orice problema aparuta in relatia cu Var Service SRL, va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0757046476 si la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii. 

© 2016 | Var Service.SRL. Tunsgazon-Technologii pentru casa si gradina | All Rights Reserved.| Designed By Zsolt Györke